Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2008. gada 9. janvāris

Ar rotaļām un grāmatām

Rotaļu stūrītis bērniem iekārtots. Pārliekot astoņus grāmatu plauktus, vispirms tos atbrīvojot no grāmatām, bet pēc tam aizpildot ar tām, ir izveidota pilnīgi cita vide. Iegādātā tehnika - TV un mājas kinozāle ir uzstādīta, telpas uzkoptas, Marikas dāvātais paklājs izritināts, bērniem domātais galdiņš ar krēsliem izvietots. Nu viss ir paveikts, lai akcija "Pirmā iepazīšanās ar bibliotēku" varētu sākties.
Par akcijas nolūkiem esam jau agrāk rakstījuši. Atliek vien piebilst: jaunie vecāki, ja jums ir 2-3 gadus veci bērni, nāciet uz bibliotēku kopā, reģistrējiet savu bērnu par lasītāju. Katram bērnam būs dāvaniņa – grāmata personīgā lietošanā un gada garumā interesantas nodarbības bibliotēkā. Izmantosim arī kinozāles iespējas. Visi bibliotēkas pasākumi ir bez maksas, tai skaitā reģistrēšanās par lasītāju.

1 komentārs:

Maija teica...

wow, izskatās pavisam cita telpa! Jauki! Sestdien iegriezīšos, lai pati savām acīm redzētu :)