Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2008. gada 5. aprīlis

Datori būs 21.aprīlī

Jau esam rakstījuši, ka bibliotēkā gaidāmi jauni datori. Tagad ir saņemts apliecinājums, ka 21. aprīlī datori tiks piegādāti. Zināms, paies kāds laiciņš, kamēr tos uzstādīs, taču, domājams, ar 1.maiju jau nu noteikti Pārlielupes bibliotēkā seši bibliotēkas lietotāji vienlaicīgi varēs vagot interneta plašumus. Reģistrētie bibliotēkas lietotāji datora izmantošanai var pieteikties arī pa telefonu sev vēlamā laikā. Savukārt tie, kas vēlas izmantot datoru, bet nav bibliotēkas lietotāji, var nākt uz bibliotēku un reģistrējieties savlaicīgi.

2 komentāri:

Jānis Ziediņš teica...

Vispār jau datorus uzstāda uzreiz pie atvešanas (programmatūra jau ir instalēta, atliek tikai sīkumus piekonfigurēt), tāpēc domāju, ka tos varēs sākt lietot uzreiz.

P.S. 1.maijs ir brīvdiena :)

Anonīms teica...

Esam jau tik ilgi gaidījuši,ka bail noticēt, ka šoreiz būs norādītajā datumā:) Tomēr ceram,ka Trešais tēva dēls būs klāt vismaz maijā,jo tad jau projekts tuvojas beigām. Bet vispār datorus gaidām no septembra, un aptauja par datoru izmantošanu bija jau jāizpilda novembrī:) Nu bet cerams,ka vismaz šāgada maijā lasītāji saņems datorus un arī kopētāju kopā ar printeri un skaneri (trīs vienā). Mums sola,mēs tālā solam lašitājiem, bet pagaidām reuzltātu nav.