Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2007. gada 27. septembris

Portāls stopētājiem

Ja vēlies droši pārvienoties, izmantojot stopēšanu, tad vari sarunāt līdzbraucējus internetā. No 24.septembra portāls stopo.lv piedāvā šādu iespēju ikvienam. Nevajag vairs salt uz ielas, lai gaidītu garāmbraucošu mašīnu un zīlētu- paņems vai nē. Tagad stopēšanu var plānot pirms brauciena. Nekāda obligāta samaksa nav noteikta. Piereģistrējoties iegūsi iespēju izvēlēties nepieciešamo maršrutu. Atrodot iespējamo brauciena līdzdalībnieku, jānosūta viņam ziņa un jāvienojas par kopīgu braucienu.

3 komentāri:

Anonīms teica...

varbūt šī lapa izvērtīsies par populāru lietu, bet pagaidām tur vēl ir tukššššš :) Laikam japagaida, lai paiet kāds laiks.

Anonīms teica...

Vienkāršāk jau tomēr ir iziet uz šosejas un pacelt roku, nekā meklēt pa portāliem. Bet, ja kādam tas noder, nav jau slikti.

Stopētājiem teica...

http://stopetajiem.tk/ Varat gan stopēt, gan ievākt info par stopēšanu..