Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2010. gada 29. aprīlis

Jelgavas 4.vidusskolas bibliotēkai balva konkursā "Drošs internets"

Rīt, 30. aprīlī kinoteātrī K-Suns norisināsies bibliotekāru konkursa „RADOŠAIS PASĀKUMS PAR INTERNETA DROŠĪBU MANĀ BIBLIOTĒKĀ” noslēguma pasākums. Konkursā piedalījās 60 bibliotēkas, kas februārī un martā organizēja vairāk kā 160 dažādas aktivitātes, informējot un izglītojot par drošāku interneta lietošanu vairāk kā 4500 bērnus, jauniešus, viņu vecākus, skolotājus un citus bibliotēku apmeklētājus.

Latvijas Interneta asociācija rīt, 30.aprīlī no 10.00 – 15.00, kinoteātrī K-suns organizē apbalvošanas ceremoniju un atpūtas pasākumu, kuras laikā tiks pasniegtas balvas labākajiem un veiksmīgākajiem konkursa dalībniekiem.

Galveno balvu no Net-Safe Latvia projekta saņems Alūksnes pilsētas bibliotēka.
Latvijas Bibliotekāru biedrība apbalvos Jēkabpils galvenās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļu, Kastuļinas pagasta bibliotēku un Jelgavas 4.vidusskolas bibliotēku.

Microsoft Latvia savu pasniegs balvu Mālpils vidusskolas bibliotēkai, Telia Latvija par savas balvas ieguvēju ir izraudzījušies Gaujienas pagasta bibliotēku.

Telia Latvija muzikālu sveicienu sūta visiem pasākuma dalībniekiem grupas „Putnu balle” izpildījumā.

Pēc apbalvošanas ceremonijas, diskusijas ar pieredzes apmaiņu, muzikālā sveiciena un kafijas pauzes sekos izklaidējošā izrāde „Mhmmm..”, kurā piedalās Jānis Skutelis.

Informācija par bibliotēkām, kas piedalījās konkursā, pieejama šeit:

Nav komentāru: