Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2009. gada 21. augusts

Jauns bibliotekārais blogs Pilsrundāles bibliotēkai

Aelita Ramane, Pilsrundāles bibliotēkas vadītāja, agrākā ilggadējā Pārlielupes bibliotēkas vadītāja izveidojusi savu blogu ar motto "Visi zina, kā lasīt, bet nezina, ko lasīt!"

Aelita raksta: "Emuārs izveidots 2009.gada 30.jūnijā, dienu pirms Rundāles novada "dzimšanas", lai varam savstarpēji apmainīties domām par izlasīto, par jaunākajām grāmatām un notikumiem bibliotēkā."

Sūtam Aelitai sveicienus un laba vēlējumus!

Visus bibliotekāros blogus vienkopus var apskatīt http://www.b20.lv/blogosfera/

Precizējums 24.augustā: Autore mainījusi bloga adresi, tagad tam var sekot līdzi http://pilsrundalesbiblioteka.blogspot.com/

6 komentāri:

Aelita teica...

Paldies, kolēģes!
Tas bija tāds "starp lasītājiem" darbiņš jeb trešais bloga izveidošanas mēģinājums pirms novada izveidošanas. Tagad man vajadzētu konsultācijas, lai uzlabotu bilžu ielikšanu galvenē kā Jums, fona pārveidošanu kā Limbažiem un aktīvāku komentāru rakstīšanu kā K.Streipa blogā. Taču labā ziņa ir tā, ka man būs ar ko nodarboties!
Sveiciens visiem maniem lasītājiem no Pārlielupes laikiem, bet īpaši Dianovam, Ločmelei Maijai, Saimai, Birutai un Locikas k-dzei.

veneranda teica...

Žēl gan, Aelita, ka esat noslēgusi blogu publiskai apskatei. Bet,kas attiecas uz iemaņu uzlabošanu, tad ar to jau nodarbojas visi blogeri. Un jo vairāk blogo, jo vairāk saprot, ka daudz kas jāiemācās un ir jauki, ja ir no kā pārņemt pieredzi:)

Anonīms teica...

Sveika!Neesmu liegusi pieeju, bet ar Limbažu kolēģes palīdzību uzlaboju adreses nosaukumu. Tagad tas ir http://pilsrundalesbiblioteka.blogspot.com/

veneranda teica...

Tas labi:)

ID teica...

Prieks, ka ar manu palīdzību Aelitai izdevās izdarīt izmaiņas blogā :)
Lai izdodas turpmāk!

Anonīms teica...

Lai veicas!