Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2007. gada 14. septembris

Lasīšanas ekspertiem - modes šovs

Visi desmit Pārlielupes bibliotēkas Bērnu žūrijas eksperti tiek gaidīti uz pirmo šī gada pasākumu Jelgavas Zinātniskās bibliotēkas (Akadēmijas ielā 26) K. Barona zālē (3. stāvā) 20. septembrī plkst. 16.00.
Tajā piedalīsies trīsdesmit čaklākie un aktīvākie Jelgavas lasītāji: pa desmit no katras filiālbibliotēkas - no Pārlielupes, Miezītes un "Zinītis". Bērniem būs iespēja iepazīties un pārspriest izlasītās grāmatas arī ar citu bibliotēku ekspertiem. Būs sarunas par skaistumu un modi, kā arī friziera un kosmetologa profesijām. Klātesošie varēs vērot Jelgavas Amatu skolas jauno frizieru veidoto frizūru šovu. Bērnu žūrijas dalībnieki aicināti ierasties ar neparastām un oriģinālām pašu veidotām frizūrām. Interesantākās frizūras īpašnieku gaida pārsteiguma balva. Pasākuma apmeklētājiem būs arī iespēja iepazīties ar bērnu kosmētiku.

Nav komentāru: