Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2007. gada 23. septembris

Gadsimta fenomens – daiļvīrietis

Avēnija plus ir sezonāls žurnāls, kas iznāk četras reizes gadā – pavasarī, vasarā, rudenī un ziemā. Žurnāls domāts sievietēm, par visu jauno, kas ienāk Latvijas skaistuma pasaulē. Slaveno zīmolu nozīmību ļauj izprast izcilo personību dzīvesstāsti. Avēnija plus pretendē uz ceļvedi veselības, skaistumkopšanas un modes pasaulē. Spied uz žurnāla vāku, un atveras saturs. Vairums rakstu ir uzreiz lasāmi. Nevar tikai saprast, kurš žurnāla numurs tas ir, jo internetā tas ir vienīgais. Visus rakstus var izdrukāt. Var uzzināt, ka 21. gadsimta fenomens ir daiļvīrietis.

1 komentārs:

Anonīms teica...

īstenībā pilna Rīga ar daiļvīriešiem. Tie pārsvarā ir jaunieši starp 18 un 30 g.v., glīti nosauļojušies, interesantām frizūrām, stilīgi apģērbušies, veikuši manikīru, sasmaržoti. Reizēm nevar saprast kāda ir viņu orientācija, bet varbūt tiešām ir pienācis laiks, kad arī tradicionālais vīrietis vairāk domā par to, lai būtu sakopts. Ja tas ir tā, tad skaisti - beidzot vīrieši novērtēs, cik daudz laika un naudas prasa būt pievilcīgam :)