Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2014. gada 25. aprīlis

Tikšanās ar dziednieci

Bibliotēku nedēļā Pārlielupes bibliotēka piedāvāja trīs lietas: iepazīties ar literatūras izstādi par tautas medicīnu, tikties ar dziednieci, aizpildīt anketas ar jautājumiem par bibliotēkas pakalpojumiem.
 Anketas vēl varēs aizpildīt rītdien, tāpēc tās nav apkopotas. Bet tikšanās ar dziednieci jau notikusi. Literatūras izstādi vēl varēs izpētīt līdz mēneša beigām.
Dziedniece Leokādija Rinkūna stāstīja par savu spēju atklāšanu un to, kā viņa var palīdzēt cilvēkiem, kā arī sniedza padomus sīku likstu likvidēšanā. Viss balstās uz ticību un pozitīvu domāšanu. Negatīvi domājot, negatīvas lietas sev pievelkam klāt. Klātesošie saņēma vērtīgus padomus, arī to, kā kliedēt negatīvo enerģiju mājās.

Nav komentāru: