Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2013. gada 16. aprīlis

Jau 1000.lasītāju karte

Pārlielupes bibliotēka jau gadu izgatavo laminētas lasītāju kartes ar foto un lasītāja kartes svītrkodu, lai vieglāk un ātrāk varētu lasītājus apkalpot. Un tieši šodien noformēta 1000. lasītāju karte!

Lasītāja karte der visām Jelgavas Zinātniskās bibliotēkas iestādēm: Zinātniskajai bibliotēkai, Bērnu bibliotēkai, Miezītes bibliotēkai un Pārlielupes bibliotēkai. Cilvēkiem vairs nevajag katrā noformēt atsevišķu lasītāja karti. Protams, bibliotekāriem tagad ir vairāk darba, un lasītājiem savas kartes jāsargā, jo nozaudēšanas gadījumā tās izgatavo par maksu. Kā īsti top kartes, var apskatīt galerijā.

Nav komentāru: