Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2009. gada 1. oktobris

Jauns konkurss letonika.lv


Jauns konkurss trīs kārtās trim grupām: bibliotekāriem, skolēniem, pieaugušajiem.
Visiem jābūt bibliotēkā reģistrētiem lietotājiem un arī jānāk uz bibliotēku meklēt atbildes datu bāzē Letonika.lv. Jo ārpus bibliotēkas šī datu bāze pieejama ļoti mazā daudzumā.
Lai vēlāk nerastos pārpratumi, kārtīgi izlasi nolikumu.
Tad izlasi jautājumus. Tad sameklē atbildes un tikai tad reģistrējies. Dari to ļoti vērīgi, precīzi izvēloties pareizo bibliotēku, dalībnieka grupu jeb līgu un rajonu. Nu nevajag pārstāvēt bibliotekārus un citus rajonus:) Tikpat vērīgi jānorāda sava e-pasta adrese un parole, jo tikai tā būs spēkā visu konkursa laiku.
Apskati tuvāk plakātu! Būs 12 uzvarētāji.Noteiks arī radošāko bibliotekāri. Pieci dalībnieki ar vislielāko punktu skaitu, neņe
mot vērā grupu iedalījumu, piedalīsies televīzijas spēlē "Zini vai mini". Un tas viss sākas šodien līdz 22. oktobrim. Apgūsi datu bāzi, uzzināsi daudz interesanta, varbūt tiksi pie balvas un Tv! Ja māc šaubas vai neziņa- jautā bibliotekāram.
Nospied pogu kreisajā pusē Piedalīties- redzēsi jautājumus un atbilžu nosūtīšanas vietu.
Kad atbildes atrastas, ieraksti savu e-pastu, paroli un nospied pogu- autorizēties.Un atbildes nonāks pie žūrijas komisijas.
Veiks
mi!


Nav komentāru: