Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2007. gada 16. septembris

Kā rakstīt komentāru?

Ikdienas interneta lietotājiem daudzas lietas ir pašsaprotamas, bet iesācējiem nākas visu apgūt, tādēļ vēlamies paskaidrot komentēšanas procedūru. Esam ievērojuši, ka daudziem tas noderētu.
Pirms komentāra teksta, jāizvēlas identitātes atspoguļošanas veids. Jāizvēlas viens no trim piedāvājumiem: Google/Blogger, citi vai anonīms. Ja izvēlas pirmo, tad jāreģistrējas. Šis veids domāts drosmīgajiem, kas nebaidās publiski izteikt savu viedokli. To pagaidām izmantojuši trīs komentētāji. Ja izvēlas citi, tad nosaukumā ieraksta savu vārdu vai pseidonīmu, bet teksta lodziņā to, ko grib pateikt. Komentāros parādīsies informācija, ka x teica... Ja izvēlēsies anonīms, tad jāraksta tikai teksts, bet komentārā parādīsies ziņojums, ka Anonīms teica. Nospiežot pogu priekšskatīt, var vēl izlabot kļūdas un mainīt kaut ko pirms publicēšanas. Kad viss uzrakstīts, tad nospiež pogu publicēt komentāru. Ja gadās, ka zem raksta neredz savu komentāru, tad jānospiež divi taustiņi: Ctrl un R. Tas atjauno lapas saturu. Bibliotēkai visi viedokļi ir svarīgi neatkarīgi no izvēlētās identitātes atspoguļošanas veida. Bet bibliotēkai ir tiesības arī dzēst komentārus ētisku iemeslu dēļ.

1 komentārs:

Anonīms teica...

Viegla nauda! Netici? Es ar neticēju - līdz šim!

Tev tikai ir jareģistrējas zem šī linka :

http://www.manaideja.lv/?r=3457
vai

http://www.moneyget.lv/?r=3457

palīdzēsim viens otram nopelnīt!

Ar cieņu Reinis Gustavs Cālītis

P.S jautājumus sūtat uz manu e-pastu caalis2006@inbox.lv ar prieku atbildēšu