Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2007. gada 20. septembris

Avīzes un žurnāli internetā

Pasta piegādes problēmas daudzi var apiet, izmantojot iespēju lasīt drukātos mēdijus internetā. Šobrīd Latvijas Preses izdevēju asociācijas mājas lapā pieejami Latvijas nacionālie laikraksti: 14 nosaukumi (6-krievu val., 1-anglu, 7-latviešu val.), Latvijas reģionālie laikraksti: 27 nosaukumi, Latvijas nacionālie žurnāli: 34 nosaukumi.

Izpētiet adresi, izvēlieties mēdiju un lasiet! Tas ir vērtīgs uzziņu avots.
Sporta cienītājiem pavisam jauki- vienkopus apvienoti 14 populārākie spota veidi, tai skaitā formula-1, kā arī Olimpiāde 2008 un Olimpiāde 2006. Ir arī forums- diskusiju telpa. Var izvēlēties valodu: latviešu vai krievu.
Tomēr ne visi mēdiji piedāvā pilnos tekstus plašā apjomā un arhīvus. Tāpēc turpmāk raksturošu sniegtās iespējas sīkāk. Nepacietīgie var paši rakties cauri informācijas cietokšņiem.

1 komentārs:

Anonīms teica...

labs sarakstiņš. Interesanti pavērot, cik nu katrs žurnāls daudz info dod. Cosmo ir malacis, kamēr Kapitāls ir visskopākais, nav pat saturu nopublicējis un tā jau nez kuro gadu pēc kārtas...