Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2008. gada 28. janvāris

Pasaku ekspertu cīkstiņi :)

Pirms kāda laika rakstījām, ka darbu uzsācis pasaku portāls. Patīkami redzēt, ka projekts tupina attīstīties un sāk piedāvāt arī spēles.
Šobrīd onlainā var uzspēlēt trīs spēles – Alfabētu, Atmiņas spēli un Pasaku spēli. Pirmās divas vairāk prasa acīgumu un pirkstu veiklību, bet trešā - orientēšanos latviešu tautas pasakās. Tā kā spēles ir uz laiku, ir iespēja sacensties ar citiem spēlētājiem un iekļūt labāko TOP 10 vai TOP 20. Pēc spēles, redzot, ka mani tik ievērojami apsteigušas 10 gadus vecas meitenes, sapratu, ka man vēl daudz jāmācās
:)

1 komentārs:

Anonīms teica...

Tā var labi trennēt atmiņu:) Kamēr iemanās, paiet laiciņš. Nu topam gan īsti nevar ticēt. Ir arī daudz jaunu pasaku teicēju, piemēram, eks-prezidente Vaira Vīķe Freiberga.
Portāls it kā domāts bērniem, taču ar to interesanti ņemties visai ģimenei.:) Prieks, ka Latvijā ir kaut kas tik labs un bez maksas!