Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2007. gada 9. decembris

Ierubīju rādžiņu, paskatos in window :)

Sēžot te pie datora vēlu naktī, pēkšņi atcerējos šos vārdus no kādas vecas dziesmas (piedodiet par slengu, taču dziesmā vārdi ir tādi, kādi tie ir), un es iedomājos, cik jauki būtu, ja fonā varētu paklausīties kādu radio.
Bet kurš tad var paturēt galvā visus tos radio kanālus un to interneta adreses? Vai nebūtu jauki, ja visi kanāli būtu pieejami kaut kur kopā vienā lapā, kas ir viegli pārskatāma un atvieglo kanāla izvēli? Īstenībā ir tāda lapa. Šeit atradu veselu birumu raidstaciju. Tur ir gan latviešu, gan krievu valodā raidoši kanāli, gan Rīgas, gan reģionālie, piemēram, Latgales, Kurzemes un Zemgales radio. Turklāt pašā priekšā izliktie kanāli nebūt nav visi, kas te apkopoti. Lapas kreisajā pusē ir saraksts ar radio kategorijām - vislatvijas kanāli, Baltijas, Krievijas, reģionālie, pasaules u.c. radio kanāli. Ir arī radio kanāli speciāli ar Ziemassvētku mūziku. Stap citu, aktuāla lieta šobrīd, kas turklāt sniedz lielisku Ziemassvētku noskaņojumu! :)
Šajā adresē ir arī dažas citas labas lietas, bet par tām pastāstīšu kādu citu reizi. Bet īpaši ziņkārīgājie gan jau paši pirmie izpētīs :)
P.S. Varētu gadīties, ka, spiežot uz kādu radio kanālu, uz ekrāna izlec lodziņš, kas prasa radio failu vai nu atvērt vai arī ielādēt kādu programmnieku (plug in). Tādā gadījumā spiediet OK un jūs tiksiet uzreiz pie klausīšanās!

1 komentārs:

Veneranda teica...

Paldies, pašlaik tieši izmantoju šo resursu! Nebiju agrāk dzirdējusi ziemsvētku dziesmas roka ritmos!:)Pavisam cita noskaņa 2.adventā. Jauka dāvana mūsu lasītājiem!:)