Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2007. gada 13. novembris

Mācāmies fotografēt

Šodien bibliotēka savā īpašumā ieguva pati savu digitālo fotoaparātu. Tūlīt pat ķērāmies pie instrukcijas lasīšanas. Izmēģinājām pirmos kadrus. Pašas iejutāmies gan fotogrāfu, gan modeļu lomās. Izrādījās, ka nav nemaz tik sarežģīti, kā sākumā likās.
Jūsu vērtējumam – mūsu pirmās bildītes. Gaidiet, būs vēl. Varēsim tagad pašas iemūžināt savus pasākumus un svarīgākos mirkļus mūsu bibliotēkas dzīvē.

9 komentāri:

Anonīms teica...

O, jā, tas ir ļoti aizraujošs process!:) Saku no pieredzes:)

Anonīms teica...

Nav ne vainas! Pieļauju ka bilde ar 2 kājām tiešām varētu būt pati 1. :))

Inga teica...

Jā, tā tiešām bija pirmā.

SVILPE teica...

Varbūt vaicēja linkus uz normāla izmēra bildēm, nevis tādiem pidriķīšiem, ka pumpas nesaskatīt?

Anonīms teica...

Kā tad! Svilpei vajadzēja pumpas saskatīt.

Anonīms teica...

Lai Svilpe vispirms ieliek savas pumpainās bildes apskatei.

Veneranda teica...

Nu kad pienāks laiks, izveidosim fotoblogu, bet līdz tam mums vēl jāpaaugas:))

Anonīms teica...

saprotu vēlmi skatīt lielas bildes. Taču esam spiesti ievērot noteikto limitu bloga izmēram - 100 MB. Paši saprotat, ka lielas bildes nevaram likt, citādi jau drīz blogu nāktos vērt ciet :) Turklāt lielas bildes palēlina ielādes procesu, no kā ciestu tiem, kam lēns internets.

Anonīms teica...

bet runājot par linkiem - gribas jau, lai bildes redzamas kopā ar rakstu visā godībā, nevis atsevišķi - rakstu te, bet bildes kur citur :) Taču nākotnē būs vien par tādu risinājumu jādomā, vismaz attiecībā uz foto arhīvu. Es domāju, ka tās bildes, ko nevarēs salikt blogā no mūsu gaidāmās emuāra radošās darbnīcas, noteikti saliksim linkos :)