Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2007. gada 28. oktobris

Četras dienas Londonā

Ir vajadzīgas tikai četras dienas, lai pilnīgi atslēgtos no visām problēmām un lieliski atpūstos. Ja vairākus mēnešus iepriekš saplāno dienas kārtību un pasūta biļetes, četru dienu izklaidi ārzemēs var atļauties arī bibliotekārs. Sākumā likās tīri spocīgi, kā nu blogs iztiks bez manis un manas pavadones. Nu bet viss ir labi, Arturs ielicis agrāk sagatavoto informāciju, jo mums nebija iespējas tikt pie interneta ļoti noslogotā režīma dēļ. Diena mums sākās astoņos rītā un beidzās vienos naktī. Datoru līdzi neņēmām, jo bija ieplānota arī iepirkšanās, tā ka vajadzēja ievērot bagāžas normu.
Londonā biju otru reizi. Ko maijā nepaguvu apskatīt, to izdarīju tagad- izstaigājos kārtīgi pa Haidparku un apbrīnoju daudzos putnus. Nebiju līdz tam vienkopus tik daudz gulbju redzējusi. Pabiju Vestminsteres publiskajā bibliotēkā un vēlreiz arī Britu bibliotēkā. Noskatījos teātra izrādi mūziklu ”Gredzenu pavēlnieks”. Kā jau fane, tagad esmu ne vien grāmatas izlasījusi, filmas redzējusi, visus diskus, arī paplašināto variantu izskatījusies, bet nu arī trīs stundu mūziklu redzējusi. Vienreizēji efekti un iespaidi. Pabiju vairākos muzejos, noskatījos filmu „Harijs Poters un Fēniksa ordenis” uz pasaulē lielākā kinoteātra ekrāna, pie tam kaujas ainu Burvestību ministrijā trīsdimensiju variantā. Iespaidu daudz gan emocionālu, gan tīri profesionālu. Tiklīdz fotogrāfijas tiks apstrādātas, tā informēsim plašāk par piedzīvoto.

3 komentāri:

Anonīms teica...

Vispār jau varēja gan pamanīt, ka rakstītāja(-as) kaut kur nozudusi;)

Anonīms teica...

Lieliski! Gaidīsim bildes no jūsu ceļojuma...

arturchix teica...

Vai tiešām varēja redzēt, ka rakstus iekšā liek cits? :)