Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2014. gada 8. novembris

Serafimas Buldinskas izšūto gleznu izstāde Pārlielupes bibliotēkā



Serafima Buldinska Pārlielupes bibliotēkā  piedāvā apskatīt savu darbu izstādi: rokdarbu tehnikā veidotas glezniņas ar plašu tematiku- skaisti dabas skati, dzīvnieki, portreti. Autore īpaši lepojas ar Latvijas ģerboņa izšuvumu.

 Izstādē ir 24 glezniņas, kas izkārtotas bibliotēkas foajē un abonementā, un tās būs pieejamas līdz Ziemassvētkiem, bet daļu darbu var apskatīt virtuāli šeit.

Serafima Buldinska atzīst, ka rokdarbi viņai mīļi jau daudzus gadu desmitus. Ar tamborējumiem un izšuvumiem esot pilna lāde. Pēc profesijas viņa ir šofere un daudzus tūkstošus kilometrus nobraukājusi, vadājot cilvēkus mikroautobusā maršrutā Rīga- Jelgava-Dobele. Tagad kundzei  ir 75 gadi, bet optimisms un dzīvesprieks nav viņu pametis, jo viņas enerģija nepieciešama arī, pildot mātes, vecmāmiņas un vecvecmāmiņas pienākumus.

Nav komentāru: