Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2014. gada 5. novembris

Nāc uz dzimšanas dienas ballīti!

http://www.liepajniekiem.lv/uploads/articles/old-images/text/dzdbilde.jpg


Aicinām lasītājus kopā nosvinēt Latvijas dzimšanas dienu pasākumā „ Es mīlu tevi, Latvija!” Pārlielupes bibliotēkas lasītavā 14. novembrī pulksten 16.00,  līdzi ņemot pašceptus kārumus.

 Novembris ir pasākumiem piesātināts mēnesis. Galvenais notikums, protams, ir Latvijas valsts dzimšanas diena 18. novembrī, kuru visi atzīmējam mājās, izmantojot brīvdienu. Domājot par cilvēkiem, kuriem patīk sanākt kopā draudzīgā atmosfērā, iemalkojot tēju un nobaudot pašceptus kārumus, Pārlielupes bibliotēkas kolektīvs nolēma šogad savas valsts dzimšanas dienu nosvinēt kopā ar lasītājiem pāris dienas pirms oficiālā datuma. Kā jau jubilejās ierasts, jāpadomā par cienastu. Sameklē kādas senas receptes ar vienkārši gatavojamiem kārumiem un izcep mazliet vairāk nekā tikai sev, lai var uzcienāt arī citus. Tēja un kafija būs. Gaidām piektdien, 14.novembrī plkst. 16.00 Jelgavā, Loka maģistrālē 17.

Nav komentāru: