Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2010. gada 11. augusts

Pārlielupes blogam - 3 gadi

Nemanot Pārlielupes bibliotēkas blogam pienākusi trešā dzimšanas diena. Vēl esam dzīvi, un savā emuārā - bibliotēkas dienasgrāmatā veicam ierakstus par spilgtākajiem notikumiem un pārdzīvojumiem. Ne jau par visu, kas bibliotēkā notiek. Arī autoru dažādība saglabājusies, lai gan aktīvākie gan atbiruši- izveidojuši savas interneta vietnes.

Tomēr 15.augustā pl. 14.00 visi autori, kas varēs izbrīvēt laiku, sapulcēsies ČiliPicā (Jelgavas centrā) uz kopīgu tusiņu, lai atcerētos, kā gājis pa šo laika posmu un ko jaunu gribētos uzsākt. Vairs nedzird runas, ka bloga laiks pagājis:)

Nav komentāru: