Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2009. gada 9. jūlijs

"Bērnu žūrijas" grāmatas dabonamas

20 jaukas bērnu un pusaudžu grāmatas gaida čaklākos lasītājus Vislatvijas projekta "Bērnu žūrija" ietvaros. Tiesa šogad projektā saņēmām vien piecas grāmatas, pārējās bija jāgādā pašiem. Bet nevar teikt, ka lasītājiem tiek piedāvātas senāk izlasītās, jo mums bija jāpiepērk vēl piecas grāmatiņas, kas nebija pirms gada iegādātas. Lai vieglāk būtu orientēties, bloga labajā pusē grāmatu saraksts pa vecuma grupām. Uzklikšķinot uz grāmatas nosaukuma, var redzēt visus datus par izdevumu, kā arī to, vai grāmata ir bibliotēkā vai kad to lasītājs atnesīs pēc izlasīšanas.
Katram lasīšanas ekspertam- Bērnu žūrijas loceklim jāizlasa piecas grāmatas, bet var lasīt pulciņā lai jautrāk. Ap Ziemassvētkiem vajadzēs aizpildīt anketas un noteikt savas mīļākās grāmatas.
Lasīšanas maratons sācies.

Nav komentāru: