Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2009. gada 3. marts

Palīdzēsim slimiem bērniem

Mēs pievienojamies Jelgavas domes aicinājumam un aicinām savus lasītājus ziedot naudu piecu, smagi slimu bērnu, ārstēšanai. Bibliotēka līdz 16.martam pieņems jebkuru summu, ko varat atļauties. No visiem pa kripatai un kādam bērnam būs līdzēts.

Palīdzība ir nepieciešama:

1.Beloborodovu ģimenei- lai atvieglotu pārvietošanos un uzlabotu redzi pirmklasniekam Vladimiram.
2. Kociņu ģimenei, lai Anetei precizētu diagnozi Holandē.
3. Baļu ģimenei, lai trīsgadīgajam Robertam veiktu papildus izmeklējumus diagnozes noteikšanai. Puisēna veselību stabilizētu delfīnu, zirgu un mūzikas terapijas nodarbības.
4. Kozirevu ģimenei, lai nodrošinātu rehabilitāciju deviņgadīgajam Dmitrijam pēc smagas gūžas operācijas un lai segtu izdevumus pavadonim, kurš rehabilitācijas centrā būs kopā ar zēnu. Līdzekļi ir vajadzīgi, lai varētu iegādāties dažādas palīgierīces, kas uzlabotu zēna dzīves kvalitāti.
5. Morozu ģimenei, lai četrgadīgajai Gabrielai veselības stāvoļa uzlabošanai un attīstības veicināšanai nodrošinātu zirgu, ūdens, kustību un mūzikas terapijas nodarbības.

Svētdien, 22. martā, pilsētas kultūras namā notiks tradicionālais Kristus ciešanu laika ekumēniskais labdarības koncerts.


Biļetes pret ziedojumiem var saņemt baznīcu draudzēs un Jelgavas kultūras nama kasē.
Līdzekļus var ieskaitīt arī Jelgavas domes Finanšu nodaļas ziedojumu kontā: SEB banka LV 14 UNLA 0008000142580 ar norādi «Palīdzība bērnam». Naudu iespējams ziedot arī konkrēti kādam bērnam – ģimene, kurai ziedojums paredzēts, jānorāda, veicot pārskaitījumu.
Papildu informāciju var iegūt, zvanot pa tālruni 63084674, 63005567 vai 63084679 (kultūras nama kase).

Nav komentāru: