Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2009. gada 23. februāris

Nāc vai nenāc uz bibliotēku, bet atrodi meklēto!

Lai gan konkurss saucas “Nāc uz bibliotēku un atrodi meklēto!”, faktiski vari nenākt, ja tev ir internets mājās, darbā vai skolā un ja pats bez bibliotekāra palīdzības vari sameklēt atbildes. Tomēr tev ir jābūt konkrētas bibliotēkas lasītājam. Balvas ir ļoti jaukas. Mēs par to jau rakstījām.

Tātad 2.martā plkst. 14:00 ieskaties konkursa mājas lapā
www.news.lv/konkurss. Atbildes uz jautājumiem varēs meklēt, izmantojot http://www.latne.lv un news.lv publiskajā meklēšanā, kur nav nepieciešami lietotāja rekvizīti.

Konkursa dalībniekiem atbildes jānosūta uz epasta adresi: konkurss@lursoft.lv . Ir jānorāda savs vārds, uzvārds un telefona numurs. Piedalīties vienā kārtā viens konkursa dalībnieks drīkst tikai vienu reizi. Ja uz vienas kārtas jautājumiem atbildes iesūtītas divas reizes, vērā ņems ātrāk iesūtīto.
Atbildes uz katras kārtas jautājumiem tiks pieņemtas vienu nedēļu no jautājumu publicēšanas brīža – līdz brīdim, kad tiek publicēti nākamās kārtas jautājumi. Jebkurš konkursants pēc savas izvēles var piedalīties vai nepiedalīties jebkurā no konkursa kārtām. Pie katra jautājuma būs norādīts, cik punktu var iegūt par pareizu atbildi. Uzvarētāju apbalvos 15.aprīlī.

Nav komentāru: