Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2009. gada 19. februāris

Nāc uz bibliotēku skatīties filmas

Nu kā lai neiet uz bibliotēku, ja tur bez maksas var ne tikai lasīt žurnālus un grāmatas, izmantot datorus, bet arī noskatīties filmas internetā! Tās ir latviešu filmas: animācijas, dokumentālās, mākslas un studentu darbi. Apmēram 70, bet būs vēl. Visu par filmām var uzzināt no jebkuras interneta pieslēguma vietas, bet redzēt pašu filmu tikai publisko bibliotēku datoros, tai skaitā Pārlielupes bibliotēkā. Kāpēc? Par to sīkāk lasi šeit. Jebkuram vajadzētu noskatīties vismaz šo filmu - "Latvietis" : "Astoņās minūtēs asprātīgi izstāstīta pilnīgi visa Latvijas vēsture no vissenākajiem laikiem līdz mūsdienām. "

1 komentārs:

Anonīms teica...

Protams, ka varētu vēlēties, lai tur būtu pilnīgi visas latviešu filmas, bet arī tas ir apsveicami, ka ir šāda iespēja turklāt vēl bez maksas. Pati jau izpētīju šo portālu un noskatījos animācijas filmu Kuģis un dokumentālo filmu Piejūra. Man ļoti patika. Iesaku arī citiem.