Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2008. gada 4. septembris

Narkotikas un hormoni pārtikā

Šorīt biju šokā LTV1 programmā dzirdot homeopātes Daces Gailes teikto, ka
pārtikā slēptā formā tiek izmantoti hormoni un narkotikas, ka mēs dzīvojam netīrā, ķimikāliju pārņemtā vidē, ka, barojot bērnus ar ķīmiju, tie nekad nekļūs veseli.

Ja produktu var uzglabāt ilgstoši, tas neapšaubāmi ir pilns ar ķīmiju un tātad veselībai kaitīgs. Ir daudzas lietas, no kā mēs nevaram izvairīties, tādēļ vismaz jāprot atlasīt mazāk kaitīgais no visu pārķimizēto produktu klāsta un vairāk jālieto īsts lauku piens, gaļa un dārzeņi.

Homeopāte Dace Gaile uzskata, ka var cilvēku atveseļot ar tautiskiem līdzekļiem, bet tas prasa ilgu laiku. Esam pieradināti norīt ripiņu un justies labi. Bet tā ripiņa atstāj arī nepatīkamas sekas, kuru likvidēšanai vajadzēs citu ripiņu.

Nolēmu internetā apskatīt homeopātijas tematiku. Tātad homeopātija ir medicīnas nozare, kura ārstēšanā izmanto dabīgas vielas un rūpējas par organisma aizsargspēju paaugstināšanu, kā arī par attīrīšanu no ķīmiskiem piesārņojumiem. Homeopātija ārstē gan hroniskas, gan akūtas slimības. Vērts ieskatīties Homeopātijas institūta informācijā, Pašārstēšanās ceļvedī,
Veselības grāmatā, lai saprastu, ka homeopātija ārstē cilvēku kopumā, bet

ir arī dažādi maldi un mīti par to.

Ko mēs varam darīt? Vismaz izvēlēties mazāk kaitīgus produktus un zāles, bez vajadzības nelietot sintētiskos vitamīnus un uztura bagātinātājus, kas tās pašas zāles vien ir. Un vienlaikus jāatceras, ka regulāri organisms jāattīra no visas tās draņķības, kas sēž mūsos. Lai to visu labāk apjēgtu, iesaku rūpīgi izlasiet Malahova grāmatu par organisma attīrīšanu un pareizu ēšanu, kas pieejama gan bibliotēkās, gan veikalos. Es pati ik pa laikam tajā ieskatos un lietoju par rokasgrāmatu.
Ir arī citas grāmatas.

Es pati jau trīs mēnešus lietoju Noni sulu, kas atveseļo organisma šūnas un tādējādi uzlabo gan imūnsistēmu, gan visu organisma labsajūtu.

Par homeopātiju var izlasit arī vairākas grāmatas.

3 komentāri:

Anonīms teica...

Ēdiet vien lielveikalu pārtiku, "izaugsiet" tikpat ātri kā nabaga cālis, ko par kaujamu (broileri) sagatavo 90 dienās! Nu bet hormoni jau nekur nepazūd, tie uzkrājas organismā un turpina savu darbu...

Anonīms teica...

Un kādā veidā Noni sula tiek uzglabāta ceļā uz Latviju?

Anonīms teica...

Par Noni var sīki izpētīt šajā adresē http://www.tahitiannoni.com/latvia/latvian/retail/index.html?r=287
Sulu transportē no Vācijas viena litra stikla pudelē. Sulu var nopirkt pie konsultantiem/ izplatītājiem, tad var nopirkt arī tikai vienu pudeli. Bet var kļūt arī par izplatītāju, tad gan jāpērk vairumā-vismaz 4 pudeles (1 kaste), ko piegādā kurjerpasts uz konkrēto adresi. Man tai ziņā viegli, jo meita piegādā:)