Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2008. gada 24. septembris

Kur likt naudu jeb ieguldījumu virzieni

Baidīšana ar krīzi ik uz soļa noved pie tā, ka ierindas cilvēks vairs nesaprot, kā viņam vajadzētu rīkoties, lai nepiedzīvotu vairs bankas Baltija laikus.

Lai gan pasaulē valda ekonomiskā krīze, nauda nekad neguļ – kaut kur tā jāiegulda vienmēr. Vērts ieskatīties žurnāla Kapitāls septembra numurā, kas sniedz pieredzējušu investoru ieteikumus par virtuālu 10 tūkstošu latu ieguldījumu portfeli. Trīs eksperti katrs iesaka savu izvēli- ieguldīt akcijās, obligācijās vai depozītos.

Vladis Spāre iesaka ieguldīt depozītos un nogaidīt:

"Domāju, ka 2009. un 2010. gads būs laiks, kad būs tuvs ekonomiskās bedres dibens un varēs lēti uzlasīt Baltijas uzņēmumu akcijas – līdzīgi kā 1998.gadā."

Uzklikšķinot uz žurnāla sadaļu Arhīvs, var apskatīt augusta numura satura rādītāju, kā arī izlasīt divus aktuālus rakstus par ekonomikas politiku un iepirkšanās paradumiem.

Vērts izlasīt arī Baltijas akciju tirgus apskatu.

Nav komentāru: