Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2008. gada 11. janvāris

Sākam rādīt filmas

Uzsākam filmu demonstrēšanu. Pagaidām vēl mums nav skaidrs, cik bieži un kādos laikos vislabāk rādīt. Taču izbrīvē laiku šosestdien, 12.janvārī pulksten 11.00 un atnāc uz bibliotēku noskatīties pasaku filmu "Ceļojošā pils" par burvi Holu un skaisto Sofiju.
Filmas rādīsim regulāri. Vispirms tās, kuras mums iedevuši lasītāji īslaicīgai izmantošanai. Ja tev ir kāda jauka filma, ko vēlētos mums uzdāvināt vai arī uz laiku iedot lietošanai, atnes, mēs būsim par to priecīgi. Mums der multfilmas, pasaku filmas, ceļojumu un piedzīvojumu filmas, arī par dabu un dzīvniekiem. Mums ir DVD filmu atskaņotājs.

4 komentāri:

Anonīms teica...

O, laba lieta! Bet vai par filmu demonstrēšanu nav jāmaksā pārāk liela autortiesību nauda? Tas ir izdevīgi bibliotēkai?

Anonīms teica...

Autortiesības nav uzskatāmas par pārkāptām, ja bez autora piekrišanas un bez atlīdzības darbs tiek izmantots bibliotēku, arhīvu un muzeju vajadzībām. (Autortiesību likuma 19.pants)

Maija teica...

šodien aizgāju ievērtēt. Jāsaka, ka izskatās labi. Tanī brīdī kādi 6 bērni skatījās Harija Potera 1.filmu. Bilde ir laba un skaņa jo īpaši iespaidīga. Stūrītis pats par sevi arī mīlīgs.

Anonīms teica...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.