Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2007. gada 12. decembris

Ziemsvētku noskaņās

Ar iedvesmu un iztēli radītie rotājumi iepriecina ikvienu Pārlielupes bibliotēkas apmeklētāju. Pašu rokām gatavoti gan tradicionālie adventa vainagi, gan neparasti mazi mākslas darbiņi. Patīkami pašiem un viesiem. Pirms atvaļinājuma ar kolēģēm norunājām, ko īsti vajadzētu. Taču plāns veikts ar uzviju! Galvenā meistare ir mūsu nepārspējamā Inga, kas ir vizuālās mākslas skolotāja un floristikas guru. Arī Maija, Marika un Raisa čakli piedalījās Ziemassvētku sajūtu radīšanā.

Nāciet apskatiet, vērtējiet, smelieties idejas saviem rotājumiem! Nospriedām: ja jau bibliotēkā ir tādi meistari, tad nākamgad jāorganizē radošā darbnīca lasītājiem, kas noslēgtos ar izstādi. Tā ka, neskumstiet, ja šogad nesanāk atnākt, nākamgad novembrī noteikti tiksimies. Man ļoti patika visi rotājumi, sevišķi acīs iekrita mazie darbiņi, kas it kā lielas pūles neprasa, vien izdomu. Vai nav jauki?:)

2 komentāri:

Maija teica...

Ļoti jaukas dekorācijas, baigie malači! Ielieciet vēl kādas bildes! :)

Anonīms teica...

Man arī patīk,sevišķi pirmais. Tas var aizstāt tradicionālo vainagu. Man pašai tas nebūtu ienācis prātā, paldies par ideju.