Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2007. gada 14. oktobris

Kad pēc dziesmas vārdiem ķešā nav jāmeklē

Šis gan nav nekāds jaunums, taču, paturpinot mūzikas tēmu, būtu vietā pieminēt interneta dziesmu lādi, kurā var atrast vārdus bezmaz vai ikkatrai dziesmai, ko sirds kāro. Nevarēji atrast? Pievieno pats un padalies ar citiem!
Tāda ir šī projekta būtība. Dziesmas var meklēt pēc nosaukuma, izpildītāja, mūzikas autora, tekstu autora vai un teksta fragmenta. Labi, ka Dziesmu dueļa dalībniekiem pa rokai nav dators, citādi Baibai Sipeniecei būtu jāizdomā kādi sarežģītāki triki, kā palauzīt dalībnieku galvas :)

1 komentārs:

Anonīms teica...

Manā jaunībā katrai meitenei bija dziesmu klade, un mēs dziedājām katrā saviesīgā saietā. Tagad jau dzied arvien mazāk,jo parasti nezin dziesmu vārdus:) Tagad ikviens var sakomplektēt savu dziesmu grāmatu, jo dziesmas vārdus var gan izdrukāt, gan iekopēt.