Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2017. gada 25. aprīlis

12.maijā H.Krūzes dzeja Pārlielupes bibliotēkā




12.maijā pulksten 17.00 aicinām uz tikšanos Pārlielupes bibliotēkā ar Jelgavas dzejnieku Hariju Krūzi  Mātes dienai veltītā krājuma atvēršanai “Ābeļziedu baltumā”.
Krājumā publicēti 10  autoru dzejoļi: Harijs Krūze. Aija Celma. Agnese Ezerroze. Edvīns Jansosn. Otīlija Kromane. Antoņina Logina. Dzidra Medvedjeva. Ināra Slavika. Ņina Stolere. Inta Špillere. 

Grāmatu autors uzdāvināja savai  bibliotēkai. Grāmatu var iegādāties Jāņa Rozes grāmatu veikalā. Bibliotēkās pagaidām tā vēl nav iepirkta. Un Pārlielupes bibliotēkai dāvinātais eksemplārs jau pie lasītāja.  Dāvinājumā saņēmām arī H.Krūzes dzejas grāmatu “Caur mirkļiem”, kuras  anotācijā teikts: 


“H. Krūzes dzeja ir liriska un sirsnīga. Dzejnieks prot runāt latviski un patriotiski, saldsērīgi, niansēti un kaismīgi. H. Krūzes dzeja iezīmē to autoru kopu, kas nemudžina vārsmas, izprot latviešu valodas dabisko skanējumu. Autora teksti ir viegli uztverami, interesanti, rakstīti godīgi un no sirds.”

Nav komentāru: