Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2016. gada 22. oktobris

"Pūcītes" izlido

“Pūcītes skola” šodien Pārlielupes bibliotēkā finišēja, taču prieks par uzzināto bija vienlīdz liels kā mazajiem trīsgadniekiem, tā viņu vecākiem un lielākajiem brāļiem un māsām, kas aktīvi līdzdarbojās. Esam saņēmuši 6 rakstiskas atsauksmes. 
Kārļa mamma raksta:
“Esam pavadījuši trīs aizraujošus sestdienas rītus un uzzinājuši daudz jauna. Bibliotēkā jutāmies ļoti gaidīti. Lai gan “Pūcītes akadēmija” bija paredzēta mazākiem bērniem, arī lielajam brālim bija ļoti interesanti. Uz bibliotēku tāpat kā līdz šim arī turpmāk nāksim ar prieku!” 
 Jāpiebilst, ka tagad lasa visa Sipoviču ģimene- ne tikai māmiņa, piereģistrējās arī  tētis, mazais pūčuks Noriņa un viņas lielais 6gadus vecais brālis.
Stefena mamma  raksta: 
“Priecājamies un sakām paldies par iespēju apmeklēt  “Pūcēnu skoliņu” jūsu bibliotēkā! Ļoti novērtējam, ka ir iespēja apmeklēt šādas nodarbības, jo pašlaik vēl bērns neapmeklē bērnudārzu.” 
Noslēgumā secinām, ka arī bibliotekāri paši ir gandarīti. Kaut ko tādu darījām pirmo reizi. Un noslēdzošajā nodarbībā praktiski demonstrējām rakstības vēsturi, sazināšanās iespējas, vienkāršotu grāmatu vēsturi. Bija tik interesanti  un vienlaicīgi tik liels darbs ieguldīts pasākuma norisē, ka nolēmām turpināt rādīt grāmatu tapšanas vēsturi arī skolēnu brīvdienās visiem, kuri apmeklēs Pārlielupes bibliotēku.

Nav komentāru: