Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2015. gada 10. jūlijs

Pirmais darbs Pārlielupes bibliotēkā



15 gadīgais Sendijs ar savu 3 nedēļu darbu Pārlielupes bibliotēkā ir apmierināts. Bibliotēkā viņš bija pirmo reizi, tāpēc daudzas pamatlietas, kas cītīgiem lasītājiem zināmas, bija jāapgūst. Iepazinās ar bibliotēkas izkārtojumu un pakalpojumiem. Centās palīdzēt bibliotekāriem kārtot plauktus un apliet puķes. Piedalījās talkā, uz Līgatnes papīrfabrikas mašīnu nesot makulatūru no visām 4 Jelgavas publiskajām bibliotēkām. Piegādāja grāmatas invalīdei uz mājām. 


Septembrī Sendijam paliks 16 gadi, viņš iecerējis apgūt galdnieka arodu. Brīvajā laikā labprāt makšķerē. Tagad Sendijs zina, ka vajadzīgo literatūru var atrast bibliotēkā. Sendijs dzīvo piecu bērnu ģimenē,  pirms viņa 3 nedēļas Pārlielupes bibliotēkā strādāja jaunieša māsa. Darbs  Pārlielupes bibliotēkā puisim ir pirmā algotā darba pieredze, pirmais ieraksts CV.

Nav komentāru: