Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2014. gada 8. augusts

Blogi par grāmatām




Esmu uzgājusi dažus saistošus blogus, kuros autori raksta par izlasītajām grāmatām. Varu ieteikt grāmatu mīļotājiem palasīt Grāmatu Spīganas blogu par grāmatām. Bloga autore Spīgana sniedz savu vērtējumu izlasītajām grāmatām. Par grāmatām viņa saka:
Grāmatas ir maģiskas, tās ir durvis uz neskaitāmām pasaulēm, grāmatas ir iespēja izdzīvot tūkstošiem dzīves, grāmatas ir spārni, kas ļauj aizlaisties no šīs pasaules un ikdienas.
Blogā Evijas pasaule atsevišķās sadaļās raksta gan grāmatās gūtajiem iespaidiem, gan par redzētajām filmām, kā arī par dažādām citām tēmām. Šeit, piemēram, ir atrodamas arī ēdienu receptes. Blogā Mia Jūs atradīsiet ne tikai grāmatu recenzijas, bet arī dažādas noderīgas idejas iedvesmai, radošas idejas, receptes, skaistumkopšanas noslēpumus, interesantus stāstus un padomus, kā arī intervijas ar interesantiem cilvēkiem. Blogā Marii grāmatplaukts, var lasīt atsauksmes par grāmatām no klasikas līdz mūsdienu fantastikai. Tajā grāmatas ir sašķirotas pa dažādām tēmām un žanriem, aprakstīti ekranizējumi, kā arī ir atsevišķa sadaļa, kurā uzskaitīti grāmatu blogi.





Nav komentāru: