Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2013. gada 12. februāris

Paldies par prakses vietu!



Katru gadu vismaz pāris lasītāju izmanto Pārlielupes bibliotēku kā savu prakses vietu. Arī šogad no 2.janvāra līdz 12.februārim mūsu lasītāja Inese  apguva klientu operatora praktiskās iemaņas, izmantojot bibliotēkas modernās komunikācijas. Papildus viņa veica apmeklētāju uzskaiti lasītavā, apguva prasmes lasītāju karšu un uzrakstu lanimēšanā, iepazinās ar bibliotēkas veidotajiem sociālajiem medijiem, izveidoja 3 afišas, palīdzēja kārtot krājumu utt. Jauniete  parādīja labas iemaņas informācijas meklēšanā un atlasē bibliotēkas sociālajos medijos un e-katalogā.
Inese par savu prakses vietu saka tā: 
„Bibliotēkā ir nodrošināti labi darba apstākļi gan bērniem, gan pieaugušiem. Daudz interesentu ideju – ar kurām var iepazīties mājas lapā, iespēja piedalīties dažādos pasākumos, atstāt savas atsauksmes, viedokļus un ierosinājumus bibliotēkas blogā. Prakse man deva nenovērtējamu pieredzi un izpratni par tās darbību. Paldies par prakses vietu!”

Nav komentāru: