Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2013. gada 18. februāris

Ieskats liktenī



Ikvienu cilvēku interesē savas dzīves liktenis. Pārlielupes bibliotēkā sestdien bija  iespēja 18 dažāda vecuma  cilvēkiem tikties ar astroloģi Irēnu Maksimenko, lai gūtu ieskatu par astroloģiju, numeroloģiju, likteni.  
Liktenis ierakstīts cilvēka plaukstā, tikai jāprot to nolasīt. Numeroloģija cilvēka raksturu nosaka, izpētot dzimšanas gadu, mēnesi un datumu.  Arī vārdu var izteikt skaitļos un izpētīt, cik labvēlīgs tas ir konkrētajam cilvēkam. Savukārt astroloģijas pamatā ir dažādu planētu stāvoklis gan dzimšanas brīdī, gan tagad. Lai gūtu kopainu, jāpārzina gan hieromantija, gan numeroloģija, gan astroloģija. Bibliotēkā ir pietiekami daudz grāmatu par šiem tematiem. Taču ir iespējas arī iziet maksas kursus Baltijas Astroloģijas skolā, kuras filiāle atrodas Jelgavā. Piemēram, divu mēnešu kursi numeroloģijā sāksies jūnija beigās. Var arī mācīties vairākus gadus un iegūt bakalaura un maģistra grādu. Numeroloģija māca arī par nedēļas dienu nozīmi. Piemēram, visaktīvākā diena ir otrdiena, kurā nevajag tikties ar priekšniekiem, jo būs strīdi un nesaskaņas. Otrdienas vairāk piemērotas sacensībām, fiziskām aktivitātēm. Trešdienas piemērotas mācībām, jaunu zināšanu apgūšanai. Klātesošie veica savu dzimšanas datu numeroloģisko izpēti.  Pasākums bija ļoti interesants. Liels paldies astroloģei Irēnai Maksimenko, kas dalījās ar savām zināšanām. Bilžu galerija.

Nav komentāru: