Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2011. gada 16. septembris

Attiecību krīžu hronoloģija

Visas attiecības sākas ar rozā briļļu periodu, kad cilvēku uztver  vairāk vai mazāk kā iedomātu, izsapņotu tēlu. Psihologi saka, ka 100 dienās rozā brilles krīt, bet pa īstam cilvēku iepazīst gada laikā. Pēc tam ir dažādi attiecību krīžu periodi. Sliktākos gadījumos uzrodas melnās brilles, kad visu redzi tikai negatīvi. 
Pirmās 100 dienas pārīši dūdo, pēc tam strīdas un meklē kompromisus vai šķiras. Cilvēka mūžā ir daudz attiecību krīžu, tāpēc svarīgi zināt, kā to laikus pamanīt.  Aijas Oses rakstā  "Attiecību krīžu hronoloģija"  žurnāla "Marta" 37.numurā visas krīzes raksturotas un sniegti tipiskākie piemēri, kā tās krīzes izpaužas. Varbūt pats varēsi noteikt, kurā attiecību krīzē tagad esi tu pats:)

Nav komentāru: