Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2011. gada 27. augusts

Manipulācija ar cilvēkiem

Lai labāk justos, vajag sevi un citus pazīt. Šobrīd bibliotēkā ienākušas 5 jaunas, interesantas grāmatas pa šo tēmu. Es vispirms izlasīju grāmatu "Manipulācija ar cilvēkiem". It kā jau visiem zināmas lietas, tomēr šeit īsi un koncentrēti norādīts, kas patīk cilvēkiem, kādi viņi ir, un kāda ir dzīve. Ne velti saka, ka jāmaina sava attieksme, jo pasaule mainās, un mēs reti kad varam to ietekmēt, taču varam mainīt savu attieksmi. Ir vērts izlasīt grāmatas "Uzvarētāju likumi" un "Nerakstītie biznesa likumi". Pēc būtības joprojām vecais temats - kādi ir cilvēki un kā uz viņiem var vislabāk iedarboties. 
Ja gribam padziļināti ietekmēt savus sapņu cilvēkus, veicinot mīlas lietas, tad jāizlasa divas gudras grāmatas: "Mīlestība un intuīcija", bet ja ar to nepietiek, tad arī "Mīlas eliksīri un amuleti". Tautas nostāstos eksistē šādas lietas, bet nu var izlasīt receptes, apskatīt bildes un ietekmes aprakstu, vēlams gan caur humora prizmu:)
Ja nepieciešams stimulēt atsevišķas zonas, lai labāk cilvēku ietekmētu, vērts izstudēt grāmatu "Refleksoloģija". Tajā ir daudz zīmējumu un skaidrojumu, kuru pēdas punktu masēt, lai iegūtu vēlamo rezultātu. Vispār zināms fakts, ka visu nervu punkti cilvēkam ir trīs vietās: pēdās, mugurkaulā un galvā. Iedarbojoties uz kādu no tiem, labums tiek visam organismam. Un tā kā ne vienmēr var pats masēt savu kājas pēdu tur, kur vajadzētu, to var izdarīt viens otram- būs gan patīkami, gan lietderīgi, gan ietekmējoši:)

Nav komentāru: