Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2010. gada 8. janvāris

Bērnu žūrija noslēgusies













Šodien bibliotēkā Pārlielupe pulcējās 2009.gada Bērnu žūrijas dalībnieki, lai dalītos iespaidos par izlasītajām grāmatām un pie reizes arī aizpildītu anketas par tām.
Bērni atbildēja arī uz nedaudziem, bibliotekāru sagatavotajiem , asprātības uzdevumiem, kā arī katrs uzzīmēja savu mīļāko grāmatu varoni.
Dalībnieki dabūja mazu pārsteiguma balviņu par piedalīšanos projektā "Bērnu žūrija", panašķējās ar konfektēm un kopīgi noskatījās filmu "Lote no izgudrotāju ciema".
Patīkami bija, ka sanākuši bija ne tikai Bērnu žūrijas dalībnieki, bet arī viņu draugi, māsiņas un dažas mammas. Ejot prom, kāds jau jautāja: "Kad varēs sākt lasīt šogad?"
Kā būs tālāk, tad jau redzēsim! Galvenais, lai bērniem gribētos lasīt grāmatas!

1 komentārs:

Martins teica...

Ceru ka pasākums pulcinās aizvien vairāk lasītāj gribētājus! Lai veica=ās!