Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2009. gada 19. marts

Veselības krīze

Pārlielupes bibliotēka organizē diskusiju klubu "Veselības krīze", lai aktualizētu veselīga dzīvesveida nepieciešamību, popularizējot tautas dziedniecības un tradicionālās medicīnas atziņas par it kā zināmām, bet sen piemirstām lietām, balstoties uz bibliotēkā pieejamo literatūru.

Ārsti par to nerunā, jo viņiem nav laika, lai paspētu 10 minūtēs uzklausīt pacientu un noteiktu ārstēšanu.

Mēs vēlamies saviem lasītājiem palīdzēt saprast diskusiju veidā tautas medicīnas ieteikumus. Pie tam tādus, kas neprasa naudu, bet tikai paradumu maiņu un nopietnu attieksmi.

Diskusiju klubs notiks katra mēneša pēdējā pirmdienā no pulksten 18.00 līdz 19.00 Pārlielupes bibliotēkas lasītavā. Varat jau plānotājā rezervēt šos te datumus: 30.marts, 27.aprīlis, 25.maijs, 29.jūnijs, 27.jūlijs, 31.augusts.

Katrā kluba pasākumā būs lasītāju izvēlētā tēma, ko gatavos gan bibliotekāri, gan lasītāji un tad kopā to apspriedīs. Mums nav līdzekļu algotu lektoru piesaistei, ceram tikai uz pašaizliedzīgu un ieinteresētu savā veselībā lasītāju.

30.marta pamattēma "Ūdens loma manā organismā".

Nāciet kopā ar kaimiņiem, draugiem un radiem. Kļūstiet par aktīviem savas veselības uzturētājiem ar tautiskiem līdzekļiem. Mācīsimies visi kopā.
Vēlams pieteikties personīgi vai pa telefonu 63011829.

Nav komentāru: