Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2009. gada 17. marts

Jauns mēness ir klāt!

Nupat saņēmām Stefanijas Meieres grāmatas Krēsla turpinājumu Jauns mēness, kā arī pirmās grāmatas tulkojumu krievu valodā. Pēc Jāniem varētu būt arī trešā grāmata, bet gada nogalē ceturtā. Piekto grāmatu autore vēl nav sarakstījusi. Visiem Krēslas faniem vērts iepazīties ar šai tematikai veltīto blogu.

Pēc lasītāju lūguma jauno grāmatu sarakstus vairs nedzēšam ārā, bet novietojam zemāk lapas labajā pusē. Labajā pusē ir atrodama saite uz jaunumiem pēdējo 60 dienu laikā. Tomēr, ja kāda grāmata nav Pārlielupes bibliotēkā, mēs to varam pasūtīt no Miezītes, Zinātniskās vai Bērnu bibliotēkas. Tāpēc droši jautājiet, un mēs 10 dienu laikā to centīsimies sagādāt.

Nav komentāru: