Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2007. gada 25. novembris

Emuāra radošā darbnīca bildēs

Nu tad tā - te nododu jūsu priekam savu otro veikumu - nelielu slaidšovu, ko samontēju www.slide.com. Slaidšovā esmu salikusi 31 bildīti no vakardienas Emuāra radošās darbnīcas. Jāteic, ka pamatīgi nomocījos ar visu to montāžu, taču ne jau tādēļ, ka tas būtu kaut kas īpaši grūts. Drīzāk jau pieredzes trūkums un arī tehnika mani drusku pievīla. Bet tas tā.
Vispirms slaidšovā var redzēt visus runātājus (izņemot mani, jo savā aparātā es netiku sabildēta), pēc tam ieskatu kafijas pauzes aizkulisēs, praktiskās nodarbības un vakara noslēgumu Slāvu restorānā. Jauku skatīšanos! :)

4 komentāri:

Anonīms teica...

Kas to visu būtu domājis pirms 100 dienām,kad tapa emuārs! Apsveicu un priecājos! kad jau man tādi meistari, nākamās 100 dienas būs varen interesantas, vai ne?:))

Maija teica...

Jā gan - interesantas un darbīgas! Cerēsim, ka neuznāks slinkums :)

Anonīms teica...

Cien., emuāra darbnīcas dalībnieki, atsūtiet uz manu e-pastu savas bildes, nu vismaz kādu Maijas bildi iz pasākuma!:)) Tās arī varēs sagatavot šeit redzētajā "mērcē".

Anonīms teica...

Apsveicu jūs visus ar 100 dienām un emuāra darbnīcu! Bildes ir lieliskas! Ļoti žēl, ka nevarēju jums visiem piebiedroties.
Novēlu veiksmi arī nākotnē!