Izveidots 15.08.2007. Pirmā bibliotēka Latvijā, kas izveidojusi savu blogu. Bibliotekāru un lasītāju viedokļi par bibliotēku, grāmatām, e-resursiem u.c. Esam Jelgavā, Loka maģistrālē 17, LV -3004 (http://www.jelgavasbiblioteka.lv/ filiāle), darba laiks: darbdienās (10.00-18.00) un sestdienās (10.00-17.00), katra mēneša pēdējā piektdienā slēgta (Spodrības diena), katra mēneša pēdējā sestdienā grāmatu kavējumus pieņem bez maksas; tālrunis: 63011829, e-pasts: parlielupe@biblioteka.jelgava.lv
This is a blog of a small public library in Jelgava town, Latvia. About our library, books and free internet resources.
Seko līdzi jaunumiem http://twitter.com/Parlielupe
un http://www.draugiem.lv/parlielupe/

2016. gada 23. septembris

Svētki Pārlielupes bibliotēkā


Pārlielupes bibliotēka pēc remonta uzposta, labiekārtota un oficiāli atklāta ar ļoti daudzu lasītāju klātbūtni. Sirsnīgi un mīļi apsveikumi, rokasspiedieni, ziedi. Ļoti jaukais 4.vidusskolas muzikālais apsveikums, '"Pīlādzīša" bērnu priekšnesums, 6.vidusskolas un kolēģu vēlējumi. Un, protams, neaizmirstamais konfeti salūts! Par to vairāk šeit.

2016. gada 1. septembris

Pārlielupes bibliotēkas pārvērtības

Ar šodienu Pārlielupes bibliotēka atsāk savu darbu sešas dienas nedēļā no pirmdienas līdz sestdienai ieskaitot. Darba laiks nav mainīts, taču telpu izskats un iekārtojums gan. Pateicoties lasītāju aktivitātēm, domes un vadības labvēlībai bibliotēka kļuvusi ļoti patīkama. Vēl rit pēdējie labiekārtošanas darbiņi. Lasītājiem ierīkoti atpūtas stūrīši, kur mierīgi aprunāties vai izmantot Wi-Fi. Nāciet, izbaudiet bibliotēkas jauno atmosfēru. Īpaši gaidām 23. septembrī pl. 14.00, kad notiks bibliotēkas oficiālā atklāšana pēc remonta.